Thursday, November 1, 2018

... Syurga aku ...

0 cinta utkku
ada anak tiga bukan kredit untuk melepaskan tanggungjawab.
susah sebenarnya nak terima hakikat. setiap hari tak putus asa berdoa moga anak aku kembali normal seperti budak lain. normal. petah bercakap. ceria dan sihat.
.
usia 3tahun sudah tapi masih belum bercakap lancar seperti kawan seusia dia.

risau?
mak mana tak risau. ulang alik ke hospital bukan perkara main main.
sejak Lutfy ada apoointment HTAR, aku jarak ponteng kerja. sebab aku perlukan duit untuk hantar die ke tempat yang penuh sensory untuk dia.
semoga Allah murahkan rezeki aku dan suami. kerana Lutfy adalah keutamaan kami,
semoga Allah berkati apa yang kami lakukan.
lagi lagi anak kami.

tak putus asa berdoa

aku bersyukur sekarang dia pandai bermain dengan adik dia, Humaira.
bermain bersama siap bercakap lagi.
kak, arii..
that word i will never forget.
she teach him to talk.
and he talk.
YA Allah syukur sangat,
ko memg maha pendengar.
.
harap semua dipermudahkan. aminn.


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Thursday, March 1, 2018

... Duri dalam daging dan gila harta ...

0 cinta utkku
aku tak tahu lah apa akan trjadi pada keluarga aku ni but really this happen to us?
just like drama at tv?
i must be dreaming kot.

adik tak hormat abang and expect they all respect you?
WTFish?
how rude!

duit.
nak kahwinkan anak acah acah macam ko dato'.
baru keje gov dah berlagak.
puih!
datang kawasan orang bukan nak bergaul dengan orang pun.
ni berlagak sendiri.

peninglah dengan orang berlagak ni.
anggap semua orang suka die.
ek eleh.

eee. baget betul. gila harta.
gila
gila
gila

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Wednesday, September 20, 2017

... stress out! ...

0 cinta utkku
lately ni aku macam stress out lah. sebab anak anak sebab suami.
entah lah. manusia kan mana pernah rasa puaskan.

actually aku okay saja kalau suami aku memujuk.
tapi pagi tadi dia pujuk dah dengan memasakkan nasi goreng. haha!

sedap!

just hoping my son is normal.
and my princess baik baik saja.

amin!


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Usagi Sailor Moon - Link Select