Wednesday, June 29, 2016

... tak ada mood nak raya ...

tak tahu lah kenapa tiba tiba. tapi memang tak ada mood langsung. rasa cam suram aje. walaupun aku belum beli tudung lagi tapi cam malas lak nak mencari. kasut? pakai laa kasut yg aku pakai skrg. buruk pun buruk lah. tak kisah. jnji pakai selipar.

entahlah.

perut pun maki membesar. risau adik besar sangat dan aku takut susah nak bersalin nanti. sedeh nye.

husben pun buat tak tau aje ape yang isterinye fikir dan rasa. cam xde humorsense langsung. entah lah.
aku rasa nak give up langsung. kalo die leh paham adik die. xkn aku yg sebantal dengan die xpaham2 lagi. entah lah. rasa cm nak lari aje. bukan die peduli pun


…: Leana :…

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select