Saturday, June 25, 2016

... Overthinking and worst ...

Sudah biasa bila tido aku akan menangis mengenangkan silap ak seharian. Ya. Banyak silap aku. Bukan seharian. Berhari hari sebelum nya.

Aku tak tau macam mana nak cari duit lagi. Niaga dah still xtau la why bisnes tak masyuk cam org lain.

Aku baru stat menyimpan sebulan ni. Oh my. Mata bengkak sebab menangis semalam. Teruk sangat. Nak tido pun menangis. Overthinking yang sangat teruk. Yes.memang teruk..since anak dara lagi.

Im too scared. Dah lama aku nak rumah. Aku rasa itu bukan ikut kawan. Tapi memang nak rumah. Dah lama dah since kawen. Hmm. Belum ada rezeki lagi. Maybe pasni ada yang lebeh elok. Selalu macam tuh kan.

I love my husben so much. I really do. Im so mnyesal gado dgn die semalam. He ignore me. What must i do.

Entah. Bile dah gado xtau cmne nk selesaikan masalah. Aku just harap mencari jalan keredhaan Allah. So the money can come to me.

I hope.

Sent from my Sony Xperia™ smartphone

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select