Friday, May 24, 2013

... something that i dream ...

dulu aku pernah berangan nak dapat anak dato' lah. tan sri lah. raja lah. sultan la. janji anak orang kaya. i mean well-known.

actually, sepanjang aku kenal dengan lelaki, yang aku dapat ni semua anak orang kaya. i mean tak la sekaya orang kaya tapi berada lah jugak.

like my ex. bapak die keje satu company ni as Manager. dan agak loaded sebab mak die kerap g salon. siyesly dan akak die belajar without us any biasiswa dan juga ex aku sendiri. 100% father bayarkan. tahu. not as well-known but loaded lah jugak. harte bapak bak kata ex aku.

2nd man. my ex best friend.well. nice. mule-mule tak berapa nampak die cam anak orang berada. yela. dok rumah kampung kan. so tak berapa tahu lah. tapi kawan bapak aku leh tahu. siap cakap kt parents aku yang die ni anak berada gaklah. parents die ada beberapa tanah kelapa sawit. dan betul sebab kawan aku ni belajar pon ditanggung oleh maknya 100%. dan ini serius. dahsyat kan.pastuh dah ada kete yang mak die beli kan CASH$$!! siyes. kiteorg kuar dah tak ada masalah kereta dah. HAHA!

3nd man is zj. i love him. ni pon dok kt felda. well. zaman dulu memang agak susah nak idop. sekarang ni. boleh tahan lah life. rumah pon dah nak dibesarkan. ada 3 tingkat. rumah felda aku tak tahu lah macam mana kan. pastuh kereta adalah 3 biji. bilik ada 7. =_______=" kalah banglo orang kaya. HAHA!

see. semua ini anak berada. bukan orang kaya dan parents dorang tak lah dikenali ramai. tapi dorang boleh la kehidupan agak senang.

macam life aku gak. dulu masa aku kecik2 banyak makan ubi. sekarang nak cari ubi pon susah. HAHAH! but that is life. susah susah sewaktu kecil memang banyak mengajar kite. dan aku harap nanti anak anak aku tahulah macam mana susahnya hidup ini kalo tak usaha kan.

jangan dok sodok anak dengan itu ini. kang depa malas. cam adik aku. hihi~ sempat gak lah selitkan adik. hihi~

semua ayat dalam ini kenangan aku. kot kot ke incik husben aku nak baca ke harap jangan jeles. haha! sesungguhnya saat aku diijabkabulkan, aku akan jatuh cinta terus dengan suami aku 99%. inysyaAllah.


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select