Tuesday, May 21, 2013

... a friend ...

pernah tak terfikir yang sebenarnya jodoh kita ada di depan mata?
well. i suppose we didnt realise it.
 
pernah tengok cerita HACKS? hanya aku cinta kau seorang.
sad story and i really cry about it.
 
*dush! terkena batang hidung sendiri.*
 
aku tak boleh cakap kat kawan aku yang "i love u."
kalau aku cakap camtuh nanti dia ingat aku cintakan dia.
but i only sayang dia as a friend.
really did.
 
*kuku panjang sila ketip kuku*
 
Friendzone really exist. and it killing me!
 
antara nak kecian atau cinta?
 
well. berkahwin dengan orang yang kita cinta adalah impian.
tapi
berkahwin tanpa kita duga adalah jodoh.
 
aku tahu kawan aku boleh accept this all crazy things. but im afraid to lose a friend.
he is a friend. not an normal friend. but extraordinary friend. :-)
 
aku kena buat 1 surat untuk dia.
ya. surat yang untuk menyakinkan dia yang kita masih boleh berkawan.
kan?
 
i hope so he can accept me.
i do.
…: Nana :…

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select