Saturday, February 11, 2012

✖ aku bukan nak ego ✖

i miss you.

firstly, i really-really was mad at you. because you ignore me. you change. you change already. i almost did not recognize you.

iya. memang aku ada marah. merajuk dan sentap.

ya. kau ada minta maaf tapi aku mendiamkan diri sebab aku mahu kau telefon aku. tapi apa yang kau buat? kau ignore aku. macam aku ni bukan sapa-sapa bagi kau kan?

betul tak?

sebenarnya, aku memang suka merajuk. tak tahu kenapa. tapi itu memang aku try to avoid. but tak dapat. aku nak dia pujuk dengan hanya call aku. only a one call is enough. enough already. tapi dia tak faham. hanya bagi aku mesej. tapi tuh pon sehari satu kan? mesej banyak2 tak bole?susah sangat ke? aku bole aje mesej die time die bizi. even die bc o tak, aku tetap mesej die. tapi aku tahu die TAK AKAN balas kan. tapi kenapa aku bole buat cam tuh??? kenapa die tak boleh buat? kenapa!!!!!!!!

aku musykil 1 benda. dahulu die pernah cakap kat aku, kalau aku tak balas mesej die. aku hanya membisu. diea akan kol aku. tapi kalo usaha die kol tidak membuahkan hasil, dia akan datang raumah aku untuk mencari aku. tak kiralah ada orang or tak.

*saat die cakap camtuh. tersipu aku. sekurang-kurangnye nampak usaha die nak memujuk aku kan??*

tapi siyesly die cakap semuanye cam SHIT laaaaaaaaaa! PENIPU!!!!baru 2 hari aku tak mesej langsung dah nak tinggal kan aku? so impian kita nka kawen kena punahkan cam tuh aje? FINE!!! as ur wish!!

lain kali kalo tak boleh nak tunaikan apa yang dicakapkan BETTER tak payah cakap kan!!!! siyesly aku rasa cam DAMN laa!!!!

aku serahkan jodoh ini pada Allah dan dia. kalau betul die nak kawen dengan aku. even gaduh cmnipon die tetap nekad dgn keputusan die nak kawen dengan aku kan. die akan usaha sampai menjadikan. die pernah cakap kalah bukan makna mengalah kan.

aku sedia menerima semua keputusan. siyes. aku pasrah. aku redha. aku terima dengan ikhlas. aku fedap macam ni. rasa dipermainkan.

aku susah nak mengaku aku cinta. tapi dengan die hampir 2thn aku membisukan cinta aku. tapi when aku sudah memberi cinta. cinta aku dipijak-pijak pula. menangis aku.

aku rasa menyesal memberi cinta pada die. sepatutnye aku mendiamkan diri aje. lebih bagus kan? oh Ya Allah, tabahkn hati aku. kuatkan iman aku. tolong aku mengahadapi dugaan mu. mungkin memang benar die hanya menyinggah sahaja.

p/s:
awak, saya tak mintak intan, emas berlian pon. kalo boleh call, call lah saya. kalau nak jumpe, datang lah rumah. mahal sangat ke semua ini?sampai awak kena gadai wang ringgit? tak mengapalah awak. saya tak paksa. saya okay aje.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select