Thursday, March 1, 2018

... Duri dalam daging dan gila harta ...

0 cinta utkku
aku tak tahu lah apa akan trjadi pada keluarga aku ni but really this happen to us?
just like drama at tv?
i must be dreaming kot.

adik tak hormat abang and expect they all respect you?
WTFish?
how rude!

duit.
nak kahwinkan anak acah acah macam ko dato'.
baru keje gov dah berlagak.
puih!
datang kawasan orang bukan nak bergaul dengan orang pun.
ni berlagak sendiri.

peninglah dengan orang berlagak ni.
anggap semua orang suka die.
ek eleh.

eee. baget betul. gila harta.
gila
gila
gila

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Wednesday, September 20, 2017

... stress out! ...

0 cinta utkku
lately ni aku macam stress out lah. sebab anak anak sebab suami.
entah lah. manusia kan mana pernah rasa puaskan.

actually aku okay saja kalau suami aku memujuk.
tapi pagi tadi dia pujuk dah dengan memasakkan nasi goreng. haha!

sedap!

just hoping my son is normal.
and my princess baik baik saja.

amin!


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Friday, September 8, 2017

... when your nightmare is coming ...

0 cinta utkku
i want my best for him.
but still feel like not enough.

dear my son,
im sorry. my mistake. i love you. i do.
but not enough!

aku harap semua baik baik saja. harap dia tidak ada apa apa yang memburukkan.
harap dia normal seperti biasa.

oh anak!

mama minta maaf. kecuaian mama. kekhilafan mama.
maaf!
maaf!

i do love you.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Usagi Sailor Moon - Link Select