Wednesday, September 20, 2017

... stress out! ...

0 cinta utkku
lately ni aku macam stress out lah. sebab anak anak sebab suami.
entah lah. manusia kan mana pernah rasa puaskan.

actually aku okay saja kalau suami aku memujuk.
tapi pagi tadi dia pujuk dah dengan memasakkan nasi goreng. haha!

sedap!

just hoping my son is normal.
and my princess baik baik saja.

amin!


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Friday, September 8, 2017

... when your nightmare is coming ...

0 cinta utkku
i want my best for him.
but still feel like not enough.

dear my son,
im sorry. my mistake. i love you. i do.
but not enough!

aku harap semua baik baik saja. harap dia tidak ada apa apa yang memburukkan.
harap dia normal seperti biasa.

oh anak!

mama minta maaf. kecuaian mama. kekhilafan mama.
maaf!
maaf!

i do love you.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Thursday, August 17, 2017

... giving my baby an Horlick! ...

0 cinta utkku
YES! i am mad! gila ko aku tak marah!
anak aku kot baru nak masuk 9bulan. she drink it? of course she is! she just 9months! what you expect.

aku bukanlah nak berlagak pandai or what so ever. but if you give my baby the sweet and then she likes sweet that might be my horor.

yela orang tua akan cakap "ala sikit ajelah tak kenyang pun."
ye. memang sikit but when she knows how to taste it, it will be a worst.

kang kalau aku ajar anak aku sedap kang. dok kata anak aku nak sedap sajo. hello!! mak mana yang bagi anak makan sampah?!

geram weh! gila ko tak seram!

even horlicks tak ada gula ka apa ka. still manis wooi! jangan rosakkan anak aku please.

just tell me yang aku bagi tu dia makan or tak. is that hard!

benggang gila aku rasa! aku nak anak aku minum air kosong. NO SWEET!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Usagi Sailor Moon - Link Select