Friday, July 21, 2017

... UNCOMFORTABLE TODAY ...

0 cinta utkku
aku tahu hari ini jumaat. but i feel uneasy. so uneasy. uncomfortable langsung.
hadoi! dah la hari ni breastpump buat hal pulak

aku rasa sedih sangat. nak jual barang baby lah. nak kumpul duit beli BP baru lagi. yang jenama PEARL evelove ke huhu,
eve love nak clearkan stock kan. seposly aku beli pearl yang double pump terus kan. waaaaa! ada sesiapa nak beli BP eve love sassy aku tak? plss! aku jual. ada warranty lagi ni, plss!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Thursday, July 20, 2017

... Not a good parents? ...

0 cinta utkku
what am i suppose to do? i have 2 kids. one girl and 1 boy.
eldest is Boy and young is girl.

nak jadikan cerita kakak aku semua persoalkan cara aku bagi anak aku makan and so on.
bukan aku taknak dengar. i have my own reason okay.
but so damn hurt dorang buat aku macam a stupid mother!!!!

aku takut anak aku alergik sejak adik alergik ikan bilis tau. siyes wehh! gile ko tak seram. kalau naik ruam biasa tak apa lagi lah.
perut anak aku. aku paranoid baca macam macam tau.

perut rosak
masalah usus.
masalah kesihatan

i also want the best for my babies okay.
i am not a stupid mother to ruin my baby.

am i?
lepas discuss dengan suami. dia kata biarlah dorang. dorang lebeh bijak kan.

well ikutkan hati aku ni kalo dorang bijak sangat apa kata dorang jaga anak anak aku. more better. so i can get another baby.

if they sooooo "bijak" why there also have problem?

malas nak cerita lebeh. sakit hati. aku menangis tau kenang benda ni.

woow! feel like stupid mom also okay!



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Wednesday, June 14, 2017

... so tired ...

0 cinta utkku
aku dapatkan rumah prima dah. alhamdulillah nama terpilih. still documents not complete. lepas dapat rumah prima, aku demam, lutfy demam. humaira demam. entah lah. nasib badan kan.

then sekarang bila bincang dengan husband. he seems like melewatkan keadaan. entahlah. nasib lah aku dapat atau tidak rumah tuh. aku redha lah.
bulan puasa ni yang hanya aku mampu berdoa lah semoga ada rezeki nanti. amin. 
nak bayar zakat lah. tapi nak tunggu advance boleh ke. hehe. sat g nak tengok maybank ada duit o tak. duit sale teami kan. moga perniagaan aku laku dan maju. aminn. 
nak jugak lah buat iklan belog kan. hehe. mintak tolong suzlin lah. she might be help me.

moga ada rezeki aku. aminn

... Nana ...
Usagi Sailor Moon - Link Select