Monday, August 14, 2017

... buruk perangai ...

aku nak citer ni bukan lah pasal orang lain. tapi more to diri sendiri lah kan.

senarnye pagi ni aku malas nak pergi kerja sebab kena bawak kereta suami aku la. manual pulak dah la monday bluesss okay. not happy.

nak jadi cerita aku memang dah set nak ponteng. so tak gosok baju dan tudung tapi nasib baik suami on data handphone aku dan cakap bamyak wasap account masuk pagi ni.

aku apa lagi kelam kelibut lah tengok wasap tuh. tengok tengok executive dan manager aku medical leave.

i was like OH NO!!

kelam kabut lah cakap kat suami, "i have go to work!"

then gosok baju cincai. bayangkan masa tu dah jam 7.45am. really late. so late. damn late.

pakai tudung dan bedak sikit then angkat anak dan siap.

fuuh! keluar rumah jam 8.10am not bad la kan for mother of two. hehe. sempat beli sarapan. tinggalkan anak and they smile. Alhamdulillah anak anak membesar dengan elok dah. mereka faham. gerak jam 8.25am. drive drive sampai office jam 8.52am.

okay la with manual car i can arrived on time juga, actually masuk office jam 8.15am.

sebenarnya aku nak cakap yang aku lupa gosok gigi pagi tadi. HAHAHHA! serius. sampai office aku rasa gigi aku semacam. rupanya tak gosok. nasib baik aku ada chewing gum okay. so may nafas still segar bugar seperti gosok gigi. haha!

actually tak berapa sedap hati. tak tahu kenapa.

eh aku nak cerita pasal mimpi. aku boleh pulak tertiba mimpi dapat anak kembar. sepasang pulak tu. hari ni tengok Video pendek pasal anak omputih yang Emma dan Mila tu. comel wooi! syok betul hehe.

okay itu saja hari ini. buruk pernagai aku tak gosok gigi. HAHAHHAH!





❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select