Thursday, July 20, 2017

... Not a good parents? ...

what am i suppose to do? i have 2 kids. one girl and 1 boy.
eldest is Boy and young is girl.

nak jadikan cerita kakak aku semua persoalkan cara aku bagi anak aku makan and so on.
bukan aku taknak dengar. i have my own reason okay.
but so damn hurt dorang buat aku macam a stupid mother!!!!

aku takut anak aku alergik sejak adik alergik ikan bilis tau. siyes wehh! gile ko tak seram. kalau naik ruam biasa tak apa lagi lah.
perut anak aku. aku paranoid baca macam macam tau.

perut rosak
masalah usus.
masalah kesihatan

i also want the best for my babies okay.
i am not a stupid mother to ruin my baby.

am i?
lepas discuss dengan suami. dia kata biarlah dorang. dorang lebeh bijak kan.

well ikutkan hati aku ni kalo dorang bijak sangat apa kata dorang jaga anak anak aku. more better. so i can get another baby.

if they sooooo "bijak" why there also have problem?

malas nak cerita lebeh. sakit hati. aku menangis tau kenang benda ni.

woow! feel like stupid mom also okay!



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select