Wednesday, June 29, 2016

... tak ada mood nak raya ...

0 cinta utkku
tak tahu lah kenapa tiba tiba. tapi memang tak ada mood langsung. rasa cam suram aje. walaupun aku belum beli tudung lagi tapi cam malas lak nak mencari. kasut? pakai laa kasut yg aku pakai skrg. buruk pun buruk lah. tak kisah. jnji pakai selipar.

entahlah.

perut pun maki membesar. risau adik besar sangat dan aku takut susah nak bersalin nanti. sedeh nye.

husben pun buat tak tau aje ape yang isterinye fikir dan rasa. cam xde humorsense langsung. entah lah.
aku rasa nak give up langsung. kalo die leh paham adik die. xkn aku yg sebantal dengan die xpaham2 lagi. entah lah. rasa cm nak lari aje. bukan die peduli pun


…: Leana :…

… Searching new house …

0 cinta utkku

Kalo leh nak pindah rumah tahun depan..lepas akikah adik…I need to berubah.

Kuat solat.jgn tinggal kan solat. Dgr ckp husben. Jgn boros..juz hope that..

Alhamdulillah smlm g gm ak juz beli scholl..hahhaha! mengada…laki ak pon layan..selalu die xbg kan..juz nakk beli bagg susu aje tp tggu adik 6m laa kan sbb nk isi mknn die tp fkr2 xpyh kot sbb bkn nye ak pakai pon nt sbb susu kn die kn direct..

Harap sgt2 dpt susu kn die smpai 2thn nt..pastuh dok rmh baruu berjimat sikit..

Nak beli mesin basuh nanti..sbb nanti kalo pindah tak laa kne beli brg lg..juz msuk aje.

Hrp dpt rumah 2nd pn jd la…tggl nak cuci kaki aje. Sbb rmh baru marmar mesti kne isi..lg2 kabinet dapur cm mama tuh kalo die dh ada lg bgs kan. Huhu..

Hrp ada rezeki…

…: Leana :…

Saturday, June 25, 2016

... Overthinking and worst ...

0 cinta utkku

Sudah biasa bila tido aku akan menangis mengenangkan silap ak seharian. Ya. Banyak silap aku. Bukan seharian. Berhari hari sebelum nya.

Aku tak tau macam mana nak cari duit lagi. Niaga dah still xtau la why bisnes tak masyuk cam org lain.

Aku baru stat menyimpan sebulan ni. Oh my. Mata bengkak sebab menangis semalam. Teruk sangat. Nak tido pun menangis. Overthinking yang sangat teruk. Yes.memang teruk..since anak dara lagi.

Im too scared. Dah lama aku nak rumah. Aku rasa itu bukan ikut kawan. Tapi memang nak rumah. Dah lama dah since kawen. Hmm. Belum ada rezeki lagi. Maybe pasni ada yang lebeh elok. Selalu macam tuh kan.

I love my husben so much. I really do. Im so mnyesal gado dgn die semalam. He ignore me. What must i do.

Entah. Bile dah gado xtau cmne nk selesaikan masalah. Aku just harap mencari jalan keredhaan Allah. So the money can come to me.

I hope.

Sent from my Sony Xperia™ smartphone

Friday, June 24, 2016

... Rumah dan tiada lagi ...

0 cinta utkku

Setelah wujud ccris dan aku buat hal lak xbayar kete beberapa bulan. Terus blacklist. So no more angan angan nak ada rumah sendiri. So aku malas nak beraya beriya dah. Comot pon comot lah. Tak peduli dah aku. Janji Lutfy beraya. Aku beraya tapi Lutfy kena merasa beraya. Sbb die kecik lg. Harus lah merasa raya kan.

Entahlah. Aku frush. Sakit hati.

Sent from my Sony Xperia™ smartphone

... normal or c-zer ...

0 cinta utkku
i tot every mom nak bersalin normal kan. termasuk aku.
aku takut gak anak aku beso.
aku makan tak la banyak mana pun.
kerap pun tak berapa.
banyak minum aja.
tapi takut baby beso dan aku terpaksa c-zer.

aku takmau macam tuh.
pls! i dont want.
aku terasa bila org kata nanti kena czer.
aku sedeh.

aku ngadu kat husben dan die cakap, insyaAllah semua normal.
aku harap lah. hanya harapkan doa suami aku ajelah.
dan aku pun perlu solat dan berdoa.

harap dapat normal dan tak jahit.
aminn!




❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Thursday, June 23, 2016

... sometimes sakit perut ...

0 cinta utkku
aku tak tau la normal o tak sbb kali ni preggy sakit perut tak kira waktu. cam Lutfy dlu waktu mgrib die cam mengeras. ni tak keras tapi sebu. mkn sebu minum sebu tak mkn lagi lah sebu kan.

well.

harap semua okay. pernah ngadu kt doctor dan depa kata kalo ada darah turun cepat2 pergi hospital. itu saja jawapan aku dapat.

just pray for me.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Usagi Sailor Moon - Link Select